Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Σειρά Bonacure Hair Therapy της Scwartzkopf Professional

H Scwartzkopf Professional δημιούργησε τη νέα σειρά BC Hair Therapy, η Hair Growth υποσειρά της οποίας αποτελείται από τρία προϊόντα, το BC Hair Growth Activating Shampoo, τον ορό BC Hair Growth Activating Serum και την λοσιόν BC Hair Growth Fortifying Tonic.Το σαμπουάν καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό, ενεργοποιεί τις ρίζες των εξασθενημένων μαλλιών και περιορίζει την τριχόπτωση. Προσφέρει στον θύλακα της τρίχας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά Taurine, Carnitine Tatrate και Echinacea, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ζωντάνια και την αντοχή της. Είναι η ιδανική προετοιμασία για τον ορό και την λοσιόν της ίδιας σειράς.

O ορός περιέχει τα ίδια ενεργά συστατικά αλλά σε αρκετά υψηλότερη συμπύκνωση. Η λοσιόν περιέχει επιπλέον προβιταμίνη Β5 που ενισχύει τις ίνες της τρίχας και Πανθενόλη που εξασφαλίζει ισορροπημένη ενυδάτωση. Kαι τα τρία προϊόντα έχουν χαμηλό pH, από 4.5 έως 6.5, ώστε να είναι ιδιαίτερα ανεκτά και απαλά στο τριχωτό της κεφαλής και στην τρίχα.

Η βασική θεραπεία προτείνεται για διάρκεια 6 εβδομάδων, με παράλληλη χρήση σαμπουάν και ορού. Επιπρόσθετα, και για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα, με το πέρας των 6 εβδομάδων μπορείτε αν θέλετε να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα της θεραπείας, συνεχίζοντας με χρήση της λοσιόν για ακόμη 24 εβδομάδες.

1 σχόλιο:

The Cat Hag είπε...

These sound like such lovely products! :)


xoxo,
Addie
The Cat Hag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...